Placeboeffekten

Veckans tema i Fotosöndag är Hälsa. Insåg snabbt att förra veckans bild på ett glas fyllt med piller hade fungerat bra som tolkning till denna veckas tema.

Vad gäller hälsa så var min första idé att fånga en situation där personer hälsar på varandra. Centralstationen eller Svampen vid Stureplan hade jag riktat in mig på. Tyvärr gick inte planerna i lås eftersom jag spenderade mycket tid hemma. Lyckades få några bilder tagna på personer som sprang efter Karlbergs kanal. Var rätt nöjd med de bilderna jag valde ut, men inte så nöjd så att jag la ner tankearbetet. Försökte även få mina barn att ställa upp som modeller genom att de skulle hälsa på varandra…gick så där.

När vi har magsjuka hemma lever jag i tron att ett gäng vitpepparkorn och en stänkare hjälper i medicinskt syfte. Placeboeffekt eller ej – kuren ska hålla bacillerna borta så att jag har hälsan i behåll. Jag testade att fota ett glas tillsammans med några vitpepparkorn på samma sätt som förra veckans glas (jag vet, lite torftigt att fortsätta på samma upplägg…) men när jag väl såg resultatet av bilderna blev jag rätt nöjd med resultatet.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

————————————————
Hur jag vill att min bild behandlas

Mer om temat på Fotosöndags blogg:

Fler bilder på min Flickr

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.