Tiden går fort nu

Jag satt idag och tog en fika tillsammans med Mikael Persson och Jeanette Gardner på Vetekatten i Stockholm. Fantastisk semla måste jag säga.

På fikat så konstaterade vi bland annat att tiden gått väldigt fort.

När jag själv ser tillbaka på tiden som varit sedan årsskiftet så undrar jag vart tiden tog vägen. Känns som det var igår klockorna ringde in det nya året. Känns nästan som halva tiden varit VAB iofs… Peppar peppar så var det ju nu ett tag sedan vi hade sjukdom hemma. Kanske bli  det en VAB-dag ändå i veckan – beror lite på vad vaccinet från förra veckan bestämmer sig för att göra med @_Lillebror.

Det är väl lite väl tidigt att börja oroa sig för allt som inte kommer hinnas med innan sommarsemestern, men det börjar ju kanske bli hög tid att fundera över vad som ska hända i sommar. Till att börja med får första uppgiften bli att fundera över vilka veckor som vi ska vara lediga på.

Å som ett tecken på att sommaren är i antågande är det ju dags att ställa om klockorna till sommartid om några veckor. Hur var det nu…ställa fram grillen = ställa fram klockan 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s